Middelkoop Conceptbouw

Drukwerk, Advies en Website

Luxe prefab woningen met een houtskelet gecombineerd met betonnen vloeren, snel gerealiseerd een helemaal naar eigen wens aan te passen; dat is wat Middelkoop Conceptbouw uniek maakt. Samen met Construq en lokale aannemers realiseren ze jouw droomhuis.

En zoals zij woningen maken realiseren wij reclame uitingen: door nauw betrokken te zijn en actief mee te denken. Sinds de start van Middelkoop Conceptbouw hebben we een groot scala aan diverse uitingen mogen maken.

Website

Ons werd gevraagd om een chique, moderne website te maken, die past bij het product. Naast de nodige informatie moeten gerealiseerde projecten getoond kunnen worden om de klant te inspireren.

Het resultaat is een lichtgewicht WordPress website waarop de mooie conceptwoningen worden getoond en alle informatie overzichtelijk te vinden is. De gerealiseerde projecten zijn eenvoudig in het CMS toe te voegen waarbij het logo en de website van de uitvoerende aannemer per project gekoppeld kunnen worden.

Stappenplan

Om het proces van een eigen huis laten bouwen duidelijker te maken hebben we een overzichtelijk 5-stappenplan bedacht en geïllustreerd met iconen.

Op deze manier wordt het complexe proces van een nieuw huis laten bouwen versimpeld en de verwachtingen van de verschillende partijen (klant, Middelkoop en aannemer) verduidelijkt.

Drukwerk

Naast een mooie website hebben we ook veel offline uitingen voor Middelkoop Conceptbouw mogen realiseren. Onder andere flyers, brochures, spandoeken en reclameborden.

Promotiemateriaal

Om lokale aannemers aan het concept te binden hebben we samen met Middelkoop een pakket met promotiemateriaal samengesteld. Het pakket bevat promotioneel drukwerk (zoals een roll-up banner, spandoek en een brochure), beelden voor social media en een online vermelding. Maar ook een advertentieontwerp waarvoor we door onze contacten met de lokale kranten, een aantrekkelijke prijs kunnen regelen voor de plaatsing.

Samenwerken?

We horen graag hoe we jou kunnen helpen beter voor de dag te komen. Samen werken we aan iets moois!