Eindejaars Drukwerk

Eindejaars Drukwerk

Het einde van het jaar nadert. De perfecte periode om jouw klanten en personeel te laten weten dat ze gewaardeerd worden. Met een kerstkaart breng je tevens jouw bedrijf weer even onder de aandacht, en met een kalender kunnen je klanten het hele jaar aan jou denken. Wij helpen je graag aan mooie producten en inspiratie.

Kerstkaarten

Indirecte reclame: de kerstkaart. Verkrijgbaar in allerlei vormen en maten. We ontwerpen graag een mooie kaart die bij jouw bedrijf past en zorgen voor haarscherp drukwerk. Vierkant, gevouwen of met een bijzondere afwerking: wij vertellen je er graag meer over.

Kalenders

Niet alleen mooi op je eigen bureau maar ook handig voor je klanten. Met een goed ontwerp staat jouw bedrijf het hele jaar in de schijnwerpers bij jouw klanten. Kalenders komen in veel vormen en maten, zoals bureaukalenders, muurkalenders en scheurkalenders. Maar ook bureau-onderleggers kunnen als een handige kalender dienen. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Bijzonder drukwerk

Wil je je personeel of relaties bedanken voor een goed jaar? Dan is het extra leuk in de stijl van jouw bedrijf. Doe een fles wijn bijvoorbeeld in een mooi bedrukte doos of wijnkist. Of verpak de kerstpakketten in je eigen cadeaupapier en plak er een mooie sticker op. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij denken graag met je mee.

Samenwerken?

We horen graag hoe we jou kunnen helpen beter voor de dag te komen. Samen werken we aan iets moois!